MENIU

Momentul în care o mașină izbește un separator din beton și zboară 15 metri în aer, în fața unei stații de taxare din China - VIDEO

Sursa foto: Captură video / YouTube

Accident spectaculos la o stație de taxare din China! Un șofer a zburat mai mulți metri cu mașina în aer, după ce a intrat într-un separator din beton. Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Înregistrarea șocantă surprinsă de camere arată sedanul apropiindu-se rapid de stația de taxare Shihe de pe autostrada Shengyang-Dalian, care leagă Shenyang de Dilian, cele mai mari orașe din provincia chineză Liaoning. 

Din motive încă necunoscute, șoferul s-a apropiat de stația de taxare cu o viteză mult prea mare și, în loc să conducă pe una dintre benzi, s-a izbit direct de un despărțitor din beton. Forma rotunjită a separatorului a acționat ca o rampă perfectă, trimițând mașina spre cer. După ce a zburat 15 metri în aer, autoturismul s-a prăbușit pe asfalt.

Presa locală relatează că echipajele de pompieri care au sosit la fața locului au constatat că șoferul a supraviețuit accidentului. În timp ce mașina era cu roțile în sus după ce a aterizat pe plafon, salvatorii au reușit să-l scoată pe bărbat din epavă. 

Mai multe articole despre:
accident china