MENIU

Misterul insulei apărută în Triunghiul Bermudelor

O nouă insulă misterioasă a apărut brusc în Triunghiul Bermudelor, iar oamenii sunt sfătuiți să stea cât mai departe. 

Porțiunea de nisip lungă de câțiva kilometri s-a format în ultimele luni și a fost poreclit Shelly Island de localnici datorită numărului mare de cochilii. 

Insula este situată lângă Cape Point din Carolina de Nord și a devenit un punct de atracție. 

Oamenii sunt sfătuiți să stea cât mai departe de zonă, din cauza curenților puternici situați la porțiunea de separare a nisipului de pe continent.

Și asta nu e tot! În zonă se află rechini.

Bill Smith, președintele Asociației Buggy Beach din Carolina de Nord, a declarat: "Suntem îngrijorați de mușcăturile de rechini, dar și de înecări".

Viitorul insulei nu este clar. Nisipul ar putea continua să crească și să facă parte din Cape Point sau ar putea să dispară cât mai rapid.

Triunghiul Bermudelor, cunoscut și sub numele de "Triunghiul Diavolului", este o zonă aproximativ triunghiulară ca formă, cu cele trei colțuri localizate de Insulele Bermude, Porto Rico și Fort Lauderdale, Florida în Oceanul Atlantic. Suprafața cuprinsă este de circa 1.2 milioane km². Există unele speculații cum că în această regiune se întâmplă foarte des fenomene paranormale, cum ar fi: dispariții ale unui număr mare de vase și aparate de zbor, activități paranormale în care legile fizicii sunt date peste cap, puse inclusiv pe seama ființelor extraterestre.

În ciuda acestor idei populare, Paza de Coastă a Statelor Unite și alte agenții citează statistici care indică faptul că numărul incidentelor de vase și avioane dispărute sau pierdute nu este mai mare decât în oricare altă zonă des circulată a lumii.

Multe din așa-zisele mistere s-au dovedit a nu fi chiar atât de misterioase sau neobișnuite la o examinare mai amănunțită, conținând erori și fabricații care în multe cazuri au circulat și recirculat timp de zeci de ani.

Mai multe articole despre:
plajă nisip rechini Triunghiul Bermudelor