MENIU

Miliardarul care conduce Facebook, Mark Zuckerberg, campion într-un sport periculos. A câștigat două medalii (VIDEO)

Mark Zuckerberg, campion într-un sport periculos. Foto/MZ/Facebook

Deși este cunoscut drept co-fondator și CEO al Facebook, Mark Zuckerberg are și alte pasiuni pe care le-a transformat în performanță. Este practicant de jiu jitsu și a câștigat două medalii în competițiile de acest gen.

A câștigat două medalii la prima competiție de arte marțiale la care a participat. Imaginile de la confruntări le-a publicat pe contul personal de pe rețeaua socială pe care o conduce.

Mark Zuckerberg este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din lumea întreaga, iar povestea lui uluitoare este un exemplu și o fascinație pentru mulți tineri. A înființat compania acum 19 ani, dintr-o „joacă”, și a ajuns faimos și extrem de bogat. Nu mai face parte din top 10 cei mai bogați oameni de pe planetă, dar averea lui este estimată la aproape 83 de miliarde de dolari, o sumă cu adevărat colosală chiar și printre afaceriștii americani.

Meta are o capitalizare de aproape 550 de miliarde de dolari, după mai multe lovituri primite în anul 2022, dar și după revenirea spectaculoasă de luna trecută când și-a mărit valoare cu 50 de miliarde de dolari. Asta după ce a anunțat un plan de redresare, dar și reducerea costurilor, prin concedieri masive și renunțarea la unele proiecte foarte costisitoare.

 în zilele libere se antrenează în sportul său favorit: jiu-jitsu. A ajuns chiar la un nivel foarte bun, iar la prima competiție la care a participat a câștigat o medalie de aur și una de argint. A postat câteva imagini pe contul personal de Facebook, iar din mesaj se înțelege că este foarte mândru de ceea ce a realizat, au scris jurnaliștii de la The Sun.

El nu a menționat numele competiției la care a participat, dar jurnaliștii de la The Sun au amintit că Mark Zuckerberg a postat imagini la mai multe antrenamente de arte marțiale. Unul dintre cei care l-au pregătit, luptătorul Khai Wu, le-a dezvăluit jurnaliștilor și fanilor că Zuckerberg este ceea ce ei numesc „ucigașul tăcut”. Tot el a spus că omul de afaceri muncește foarte mult și că este foarte serios și concentrat la antrenamente.

Jurnaliștii de la New York Post susțin că Zuckerberg nu a fost mulțumit de deciziile arbitrului și au intrat în posesia unei filmări în care acesta că se ceartă cu cel care a condus meciul.