MENIU

Mâncarea lui Putin, testată preventiv în laborator. Ce operații estetice are liderul de la Kremlin

Vladimir Putin / Sursa foto: Profi Media

De când a început războiul, tot mai mulți specialiști își pun întrebări cu privire la starea de sănătate a președintelui rus. Ieșirile publice ale lui Vladimir Putin sunt tot mai încărcate de emoție și, mai mult, presa internațională scrie că liderul de la Kremlin își pune oamenii să îi testeze mâncarea în laborator înainte de fiecare masă. 

Mai mulți oficiali americani susțin că președintele Vladimir Putin este posibil instabil din punct de vedere psihic. Are ieșiri tot mai nervoase și se ceartă chiar și cu oamenii lui.

„Cred că devine tot mai nervos și disperat pe măsură ce vede că trupele lui nu reușesc în misiunile pe care le au”, a precizat William Cohen, fostul Secretar american al Apărării.

Toate aceste reacții i-au determinat pe specialiști să îl analizeze mai atent pe Putin. Printre aspectele care stârnesc suspiciuni în privința președintelui rus se numără și intervențiile estetice. Buzele nu mai sunt aceleași, iar schimbări se văd și la nivelul ochilor.

Operațiile estetice ar ascunde, de fapt, alte probleme. Specialiștii spun că este posibil ca Vladimir Putin să sufere de dismorfofobie, o tulburare care se traduce prin preocuparea exagerată pentru un defect fizic minor.

Au ieșit la iveală și detalii cu privire la stilul său de viață. Mâncarea lui Vladimir Putin ar fi testată în laborator înainte de a-i fi servită. Din dieta sa nu lipsesc peștele, brânzeturile și legumele. Nu prea consumă alcool și nu este fan al băuturilor carbogazoase occidentale.

În plus, de la începutul pandemiei, se pare că toți vizitatorii președintelui rus trebuie să se dezinfecteze riguros înainte să se întâlnească cu acesta. 

Mai multe articole despre:
vladimir putin dieta operatii estetice