MENIU

Lovitură dură pentru Trump! Fostul său șef de campanie, condamnat la închisoare

Donald Trump

Lovitură dură pentru Trump! Fostul său șef de campanie,  Paul Manafort,  a fost condamnat a fost condamnat, joi, la aproape 4 ani de închisoare. Infracțiunile financiare au fost scoase la lumină de ancheta condusă de procurorul special Robert Mueller, care investighează amestecul Rusiei în alegerile din 2016, relatează Agerpres, citând posturile de televiziune CNN şi Fox News.

Consultantul politic republican a fost găsit vinovat în luna august 2018 de  cinci capete de acuzare de fraudă fiscală, două capete de acuzare privind fraude bancare şi un capăt de acuzare referitor la ascunderea deţinerii de conturi bancare în străinătate.

Condamnarea primită de Paul Manafort, care în curând va împlini 70 de ani, este mult mai mică decât propunerea procurorilor. Aceştia nu au recomandat judecătorului o sentinţă specifică, ci au sugerat ca pedeapsa să se încadreze între 19 şi 24 de ani de închisoare.

Judecătorul Ellis a considerat însă că aceste linii directoare sunt excesive şi ar crea o “discrepanţă nefondată” în comparaţie cu alte cazuri.

Mai multe articole despre:
trump