MENIU

La un pas de tragedie. Un copil de 2 ani şi-a salvat familia dintr-un incendiu. Adulţii nu aveau miros din cauza COVID şi nu au simţit fumul

Un copil de 2 ani şi-a salvat familia dintr-un incendiu

Un băiețel din Texas este văzut drept un erou de către comunitate, după ce și-a trezit părinții și le-a spus că locuinţa lor a luat foc. Familia a reuşit să se salveze cu câteva secunde înainte ca flăcările să înghită casa cu totul. 

Cei doi părinți și-au pierdut simțul mirosului, după ce s-au îmbolnăvit recent de COVID. Aceştia nu știau că fumul începea să le umple casa, iar detectoarele nu funcționau. Fiul lor, în vârstă de 2 ani, i-a trezit pe amândoi și i-a alertat cu privire la incendiu.

Părinții au reușit să evacueze locuința împreună cu cei cinci copii ai lor și să sune la serviciile de urgență. Din fericire, tatăl este voluntar la departamentul local de pompieri, așa că avea un plan pus la punct pentru momentul în care ar fi avut loc o astfel de urgenţă. 

Familia a reușit să scape fără arsuri sau răni. Copilul este acum văzut ca un erou în comunitatea sa locală de lângă Dallas, Texas, pentru că și-a salvat familia notează Daily Star

Mai multe articole despre:
SUA copil erou incendiu