MENIU

Kim Jong-hyun s-a sinucis

Liderul uneia dintre cele mai populare trupe de băieţi din Coreea de Sud a murit în vârsta de 27 de ani, informează luni The independent.

Kim Jong-hyun - cunoscut sub numele de Jonghyun - era principalul solist al trupei de K pop SHINee. Tânărul, în vârstă de 27, şi-ar fi luat viaţa, a indicat Reuters, citând relatări locale.

Poliţia l-a descoperit pe Jonghyun inconştient în apartamentul său din Cheongdam-dong, districtul Gangnam din Seul, după ce sora sa a atenţionat poliţia, îngrijorată cu privire la soarta acestuia.

"La 18 decembrie 2017, la ora 16.42, sora mai mare a lui Jong-hyun a raportat poliţiei că fratele său intenţiona să se sinucidă", se indică într-o declaraţie.

După aflarea tristei veşti fanii au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a-i aduce un omagiu artistului.

"Un solist şi un compozitor atât de bun", şi-a exprimat regretul un utilizator pe Twitter. "A scris unul dintre cântecele mele preferate de K Pop, 'Breathe'. Avea atâtea de oferit. Îmi pare rău că suferea atât încât a făcut asta", a comentat un altul.

Membrii trupei SHINee, formată în 2008, au fost porecliţi "prinţii lui K Pop-ului", datorită mişcărilor de dans incredibile şi a spectacolelor live, remarcându-se prin hituri ca "Replay", "Dream Girl" şi "Sherlock".

Sursa: Agerpres

Mai multe articole despre:
sinucidere solist Kim Jong-hyun