MENIU

Intervenție contracronometru lângă Napoli. O clădire s-a prăbușit, se caută victime sub ruine - FOTO

Scene șocante în Italia, după ce o clădire cu 3 etaje s-a prăbușit lângă Napoli, o zonă locuită de foarte mulți români. O tânără și 3 bărbați au ajuns de urgență la spital după ce blocul în care se aflau le-a fugit de sub picioare. În continuare, salvatorii caută sub dărâmături. Clădirea prăbușită este situată într-un centru istoric, iar turiștii și ceilalți locatari au fugit imediat din calea dezastrului. 

Accidentul șocant s-a produs în centrul istoric al orașului Torre del Greco. O clădire veche, în care locuiau 5 familii, s-a prăbușit spontan. 

VIDEO

Până să ajungă salvatorii, câțiva localnici au sărit în ajutorul persoanelor aflate sub dărâmături.



O tânără de 20 de ani și trei bărbați au fost scoși în viață dintre ruinele clădirii prăbușite. Aceștia au fost transportați de urgență la spital cu răni grave.

https://twitter.com/localteamtv/status/1680540378863222784


Alți doi trecători au fost loviți de bucățile de cărămizi și au primit îngrijiri medicale la fața locului. În continuare, salvatorii caută și alte victime sub dărâmături. Trecătorii au rămas și după sosirea salvatorilor să ajute în căutarea victimelor.



Autoritățile se tem că sunt și alte victime sub moloz. Localnicii spun că imobilul era foarte vechi, iar multe clădiri de acest fel nu sunt reabilitate. 

Mai multe articole despre:
cladire prabusita italia napoli victime ruine romani