MENIU

Incidentul pe care îl vrea uitat - momentul când Donald Trump a imitat-o pe Elena Udrea

Jurnaliştii de la CNN, New York Times, Los Angeles Times, Politico, dar şi cei de la tabloidul britanic Daily Mail au avut accesul interzis la o informare prezidenţială la Casa Albă vineri, în plin război al preşedintelui american cu presa.

Trump îşi continuă războiul împotriva presei cu un manifest scris pe contul său de Twitter, unde cere publicaţiilor să îşi numească toate sursele, pentru a nu fi considerate "ştiri false".

Donald Trump pare să fi uitat, dar presa americană nu a făcut-o, momentul în care, în stilul Elenei Udrea, a pretins la telefon că este propriul său agent de presă şi a vorbit la telefon cu tabloidele americane, despre propria sa persoană. Trump, sau o persoană cu o voce identică, ar fi pretins că se numeşte John Miller sau John Barron, o astfel de discuţie cu revista People rămânând înregistrată, scrie indy100.com. 

În România, Elena Udrea este celebră pentru un moment asemănător, ea intrând în direct prin telefon la o emisiune radio, unde a pretins că este "o fană a Elenei Udrea" şi a vorbit despre realizările sale.