MENIU

Incident șocant, în SUA. Un copil şi-a împuşcat mama în cap, după ce a găsit o armă încărcată în casă

Un copil şi-a împuşcat mama în cap, după ce a găsit o armă încărcată în casă

Un copil și-a împușcat mama în cap accidental, după ce a găsit o armă încărcată în apartamentul lor. Femeia participa la o videoconferinţă în momentul producerii tragediei. Incidentul cumplit a avut loc la periferia orașului Orlando, SUA.

Femeia vorbea prin apel video cu un coleg de mucă, acesta fiind cel care a sunat la 911, după ce a auzit o bubuitură puternică și, ulterior, a văzut-o pe tânăra de 21 de ani căzând, potrivit Daily Mail.

Polițiștii și paramedicii ajunși la fața locului au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o salva, însă nu au putut decaât să constate decesul.

Detectivii au confirmat faptul că micuțul a descoperit un pistol încărcat care aparținea tatălui său și a împușcat-o pe mamă în cap.

,,Dacă dețineți o armă de foc, vă rugăm să o păstrați într-un loc sigur. Incidentele de acest gen ar putea fi evitate. Vă puteți imagina că este o tragedie teribilă pentru orice familie", a declarat ofițerul Roberto Ruiz Jr. 

Ancheta este în curs de desfășurare.

Anul trecut, au avut loc 369 de împușcături neintenționate de către copii, care au dus la un număr de 142 de victime, potrivit unor statistici.

Mai multe articole despre:
sua copil mama arma incarcata