MENIU

Incident cumplit în Marea Britanie. Un tânăr de 25 de ani a murit zdrobit sub roţile unei maşini, în timp ce încerca să-i fure catalizatorul

Sursa foto: Pixabay

Un incident cumplit a avut loc în Marea Britanie. Un tânăr de 25 de ani, tată a trei copii, a murit zdrobit sub roţile unei maşini, după ce a încercat să-i fure catalizatorul. Bărbatul a fost găsit fără viaţă chiar de proprietarul autovehiculului.

Tânărul plănuise să fure catalizatorul mașinii, dar cric-ul pe care îl folosise pentru a ţine autovehiculul ridicat s-a rupt. Astfel, bărbatul a murit zdrobit sub greutatea mașinii.

Proprietarul autovehiculului a fost cel care a găsit trupul neînsuflețit al victimei, în timp ce se pregătea să plece la serviciu. Acesta povestește că a observat picioarele tânărului ieșind de sub mașină, potrivit Daily Mail.

Anchetatorii au aflat că bărbatul de 25 de ani avea nevoie de bani pentru a plăti cheltuieli de judecată, urmând ca apoi să-şi poată vedea copiii mai des, în urma divorţului de mama lor.

Polițiștii au găsit la fața locului un cric şi o lanternă. Cauza oficială a morţii este asfixierea în urma zdrobirii, iar identificarea cadavrului a fost făcută cu ajutorul amprentelor, dar şi tatuajelor pe care acesta le avea.