MENIU

Împușcături în stradă, la Chișinău. Un bărbat a murit, altul, în stare gravă. Motivul este uluitor!

Tragedie la Chișinău în plină sărbătoare a Crăciunului pe stil vechi. Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit, după ce au fost împușcați chiar de vecinii lor. Incidentul s-a produs noaptea de duminică spre luni, iar motivul a fost... o țigară aruncată aiurea.

Bărbatul care a decedat avea doar 25 de ani, iar soția lui este însărcinată cu primul lor copil. Tânărul rănit, care împlinise 27 de ani chiar în ziua tragediei, a fost internat în stare gravă la reanimare.

Duminică seară tinerii, împreună cu familiile lor, s-au adunat pentru a sărbători Crăciunul și ziua de naștere a prietenului. La un moment dat au ieșit pe balconul din scara blocului să fumeze, iar unul dintre bărbați a aruncat chiștocul peste balustradă și a nimerit un bărbat, care fuma și el, împreună cu fiul său, la alt balcon, cu cinci etaje mai jos. Prin urmare, s-a pornit o ceartă, care nu a durat mult timp, deoarece părea că oamenii s-au potolit.

După o oră, când au ieșit din nou la fumat, victimele şi prietenii lor erau aşteptaţi de cei doi bărbaţi, care erau înarmaţi și au deschis focul! O ploaie de gloanțe s-a abătut asupra lor: un tânăr a murit, unul a ajuns la spital și a fost operat imediat, fiind încă în stare gravă, iar un al treilea a scăpat ca prin minune, potrivit Publika.

Mai multe articole despre:
0 împuşcături Chişinău ţigară