MENIU

Imagini scandaloase. Cum a fost filmată o educatoare cu copiii - a primit 4 ani de închisoare

O educatoare din Spania va petrece următorii patru ani în închisoare, după ce a fost filmată în timp ce le aplica tratamente groaznice micuţilor de care se presupunea că are grijă.

Femeia, pe nume Esther S.B., a fost filmată abia după ce angajatele creşei la care lucra,  la Annunciata School în Gironella, au plasat mai multe camere video ascunse, pentru că aveau bănuieli că educatoarea nu se poartă bine cu micuţii.

Într-una dintre imagini educatoarea poate fi văzută hrănind cu forţa un micuţ de aproximativ un an, în timp ce stă în genunchi pe corpul copilului. Alte imagini şocante o arată pe femeie punând un copil de aproximativ un an într-un pătuţ şi apoi trăgând păturile peste capul copilului şi aşezându-se peste pături, ţinându-l pe acesta captiv, în timp ce discută cu alţi angajaţi.

Imaginile care au cutremurat Spania au fost filmate între 14 şi 18 noiembrie 2011 şi au fost date publicităţii de către Catalan News Agency abia după ce femeia a fost condamnată la patru ani de închisoare de către un tribunal, săptămâna aceasta.

Educatoarea a fost obligată să le plătească părinţilor copiilor agresaţi în cele două filmuleţe 90.000 de euro, iar angajata cu care a vorbit aceasta în timp ce sufoca un micuţ a fost condamnată în calitate de complice la 11 luni de închisoare, cu suspendare.