MENIU

Imagini halucinante. Dezmățul turiștilor britanici în Algarve. Poliția a tras focuri de avertisment

O petrecere organizată de portughezi pentru turiștii britanici din Algarve a degenerat într-o bătaie generală, care a necesitat intervenția poliției, scrie Daily Mail.

Zeci de polițiști au fost chemați în Albufeira, Portugalia, pentru a răspunde violențelor izbucnite la o petrecere organizată pentru turiștii britanici.

Localnicii îngroziți au relatat că turiștii s-au comportat ca "animalele" și că au existat chiar furturi din supermarketuri sau magazine de suveniruri.

Toată povestea s-a petrecut la un festival numit "Invazia Portugaliei", la care au venit mii de britanici.

Festivalul, organizat pe coasta Algarve, oferea pachete complete, care includeau zborul cu avionul, cazare pe litoral și prezența la petrecerile cu DJ faimoși.

Obișnuitul comportament agresiv al tinerilor britanici a degenerat de data aceasta într-o bătaie generală între câteva sute de oameni aflați într-un bar. După intervenția poliției, scandalul s-a extins pe străzile orașului.

În final, polițiștii angajați în lupte cu tinerii britanici au fost nevoite să tragă focuri de avertisment.

Turiștii s-au plâns că oamenii legii au reacționat prea agresiv la situația creată. Pe de altă parte, localnicii, inclusiv britanici stabiliți în oraș, au acuzat comportamentul inacceptabil al turiștilor.

 

Mai multe articole despre:
Portugalia turişti vacanţă Algarve