MENIU

Imagini greu de înțeles. De ce merg chinezii așa pe scările rulante. Explicația e uimitoare

O tragedie petrecută pe scările rulante dintr-un magazin din China i-a speriat serios pe mulți chinezi care caută metode cât mai sigure pentru a depăși eventualele capcane. 

O tânără chinezoaică şi-a pierdut viaţa după ce a căzut între "fiarele" în mişcare ale scărilor rulante dintr-un Mall, printr-un panou care a cedat pe neaşteptate la capătul acestora.

Un panou metalic din partea superioară a unei scări rulante a cedat iar nefericita din imagine s-a împiedicat şi a aterizat în mecanismul de antrenare a scărilor.

Cu un ultim efort, femeia în vârstă de 30 de ani a reuşit să-şi salveze copilul, împingându-l într-o parte, înainte de a cădea în "capcana" de la Mall.

Incidentul, petrecut în oraşul Jingzhou din provincia Hubei, a provocat mânia clienţilor respectivului centru comercial.

În ultimii ani, în China au avut loc mai multe accidente provocate de scările rulante, printre care unul care s-a soldat cu moartea a 13 persoane la Shanghai, în 2014.

Acesta este motivul pentru care chinezii fac acum eforturi să nu mai cadă în capcane. Imaginile apărute pe rețelele de socializare arată cum folosesc unii cetățeni scările rulante. 

Mai multe articole despre:
accident China scări rulante