MENIU

Dor de vacanță? Iată singurul hotel de lux din lume unde riști să fii decapitat dacă faci asta

<p>Hotelul Ninawa din Mosul</p>
<p>Hotelul Ninawa din Mosul</p>
<p>Hotelul Ninawa din Mosul</p>

Statul Islamic a redeschis un hotel de lux din orașul irakian Mosul, într-o încercare de a arăta că viața se desfășoară normal în zonele controlate de gruparea teroristă, scrie The Independent.

Fotografiile postate pe paginile de Internet afiliate Statului Islamic arată imagini idilice cu Hotelul Ninawa și cu împrejurimile sale - piscine sau grădini.

Hotelul are 262 de camere, două restaurante, două săli de bal, o sală de sport și alte facilități.

Totuși, trebuie menționat că dansul, fumatul sau jocurile de noroc sunt interzise acum, iar femeile trebuie, evident, să se îmbrace conform regulilor conservatoare islamice.

Oaspeții vor fi controlați de militanții Statului Islamic care vor avea grijă ca toată lumea să se supună legii Sharia, scrie libreprensa.com. Pedepsele aplicate pentru încălcarea legii în zonele controlate de Statul Islamic sunt de multe ori drastice, mergând până la decapitare. 

Totuși, e puțin probabil ca oaspeții obișnuiți să se îngrămădească prea curând la hotel. Un analist pe tema terorismului a declarat pentru Intependent că hotelul va fi folosit cel mai probabil de comandanți sau demnitari aflați în vizită în Mosul.

Mai multe articole despre:
Irak hotel Statul islamic Ninawa