MENIU

Gestul care au şocat întrega lume! Ce a făcut o tânără după ce iubitul ei a bătut-o cu bestialitate

O tânăra de 19 ani din Marea Britanie a reuşit să revolte tot internetul după ce a postat pe o reţea de socializare mai multe imagini făcute în spital după ce prietenul ei o bătuse timp de 4 ore.

Plină de vânătăi, cicatrici şi în căutarea dreptăţii Kelsie Skillen şi-a cerut scuze pentru duritatea imaginilor dar a mărturisit că îşi doreşte foarte mult caJames McCourt, iubitul ei să fie pedepsit pentru faptele sale, nu numai în justiţie.  Tânăra spune că toată lumea trebuie să vadă cel fel de o este el de fapt.

“Imi pare rau pentru imaginile grafice, dar multi dintre voi stiti ca, in iunie, fostul meu iubit, James McCourt, m-a sechestrat in casa timp de 4 ore si m-a batut in mod repetat, incat am avut nevoie de spitalizare.

Dupa cum puteti observa, indeosebi, el m-a lovit in fata. In instanta, a fost gasit vinovat pentru tot ce mi-a facut, el provocandu-mi cicatrici. Am postat aceste imagini ca sa stie toata lumea ce fel de om este, avand in vedere ca multi oameni inca ii iau apararea, iar alti cred ca a fost condamnat pentru altceva. Nu mi-as fi iertat-o niciodata, daca nu as fi povestit acest incident, fiindca si alte pot ajunge in situatia mea. Va multumesc tuturor celor care m-ati sprijinit”, a spus ea conform TheSun.

McCourt a fost reţinut şi îşi aşteaptă pedeapsa, după ce a pledat vinovat pentru bătaia pe care i-a aplicat-o fostei sale iubite