MENIU

Geoană: Eu sunt alternativa la Ponta. În câteva săptămâni vom avea o nouă configurație politică

Senatorul Mircea Geoană a declarat, marți seară, la emisiunea Jocuri de Putere, moderată de Rareș Bogdan că

un nou psd

acest nou PSD este singurul raspuns pe care noi oam de stanga sputem sa il dam astazi pt a evita ca vehciul PSD sa nu dvina o forma irelevanta in politica. este o atat de mare nevoie. eu care mi am facfut datoria fata ed acestt partid  l. dragii mei colegi din psd daca veti accepta in continuare amanarea unei analzie obligatorii cu peivire la cauzele profunde la esecului de la preziednt eu va spun si este semnalul meud e alrma pe acre rveaus a vi l transmit ca in fiecare sapt, pur si simplu prin legea gravitatiei in pol, va exista o maj care va face ca vechiul psd cu actualul sa mearga sa opozitie. acest lcuru poate fi mod cu o sing conditie: sa avem curajul sa facem acest nou PSD si sa propunem noului pres care sunt convind ca este descbisn pt o noua disctuie, in care noul PSD .

stitic are te teama mea cea mai amre? eu nu mai am rabdare pt solutii mediocre in tara mea. face pnl maj cu cine mai apuca din palr, , la PC schimba condu si scuikbam aliantele, au mai afcu to. temilnologie este cunsocuta in palr, dar nu se rezolva problema romaniei. nu voi fi parte dintr un joc mediocru in aceasta tara. sa incoluiesc alta guv midiocra cu alta? nua sta e scopul meu.

intrbarea este: mai sunt oam adev in PSD? in afar psd care au inca speranta ca se poate face ceva? in clipa ion care cineva pt inca cateva sapt de guvernare eu va spun ca sunteti la fel de obligati ca cond partiduui sa gasiti un rapsuns. nu exista in clipa de fata o alta solutie decat un nou PSD. ca noul psd se constru din fondarea din temelii a noului partid. in oricare dintr cele doua formulte, eu sunt alternativa la VP. pt ca modul in acre m a exclus din partid arata teama fata de mine, vom lansa un grup de initiativa in 2 sapt pt lansarea acestui PSD, chemand din toate zonele di categ de partid si oameni care vor sa contribuie la un prioievt de tara. vom alsa acest grup de initivva si vom spune veniti latuir de noi in noul psd. acest proiect este partenerul nat al npl int run peroiect de tara. nu voi fi iteresat de solutii mediocre. nu am niciun fel de problema cu ceea ce unii pot sa perceapa ca lipsa de loialitate fata de partid. am fost exclus in dpattid int ro tacere complice care ma inforara, asta nu inseamna ca nu am obligatia sa duc steagul psd mai departe.

 

dpdv strategic cei care sunt oam limpezi la cap stiu ca acest mom este cel mai delicta moment din voata de 25 de ani a PSD.

nevoia uneui nou psd fie acest partid se trezeste si il recladim din temelii di sunt dispus sa fac acest lucru. avem un rivald e dreapta care nu e de joaca cu el pt ca una era pdl lui TB acum sunt 2 patide mari care impreuna reprez un rival pt PSD si noul PSD va trebuie sa raspunda si acestei noi provocari.

ACORD DE TIP GERMAN PENTRU ROMANIA

o coalitie de tip gemrnan in care noul PSD si noul PNL asa fcum e in germnaia cu un acord de guvernare. sunt abs convins ca urm cateva saptamani si vizita lui vn nu e improtanta din puct de ve al evol in plan politic, dar pot sa va garantez pt acea func roata istoriei ca e doar o problema de sapt pana cand vom avea o noua configuratie politica in Romania. in clipa in care ai pierdut un razb strategic, ca cel de la prezi, este impsobil ca cel responsabil sa nu deconteze esecul de la prez.

dansul imparte banii nu vb de coruptie. vb de o arghie de infleunta. dar asta e limita pe care o are.

dragnea este campnion mondial la impartit bani pentru influenta.

 

este o scadenta in tot, si faptul ca nu s apetrecut este si meritul lui Ki ca putea sa dea 2 intalnir 2 telefonae. mai importnt este pt urm 2 saptamani.

 

Mai multe articole despre:
null