MENIU

4 iulie, Ziua Națională a SUA. Președintele UMPMV, gl.(r) Gabriel Oprea, mesaj de forță pentru poporul american

Președintele UMPMV, Gabriel Oprea, a transmis, astăzi, cu ocazia celebrării Zilei Independenței SUA, un mesaj pentru poporul american.

"Cu ocazia Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii, Uniunea Militarilor si Politistilor “Mihai Viteazul” transmite poporului american cele mai călduroase felicitări, în numele atașamentului nostru față de valorile fundamentale ale democrației, pe care țările noastre le împărtășesc.

Relatiile diplomatice româno-americane și prietenia care leagă cele două națiuni constituie premisa continuării colaborări de succes, bazată pe principiile comune care ne guvernează și ne desăvârșesc existența ca națiuni.
Trebuie să remarcăm sprijinul deosebit de important al Statelor Unite pentru consolidarea securității României, în actualul context regional și internațional, marcat de războiul din Ucraina, care constituie o provocare permanentă. Solidaritatea între statele democratice este acum extrem de importantă.

Urez prietenilor și aliaților noștri americani La mulți ani!", spune Gabriel Oprea, în mesajul său postat pe site-ul umpmv.eu.

Mai multe articole despre:
ziua independentei sua gabriel oprea