MENIU

Femeie reclamată pentru că a postat pe Facebook o imagine cu o maşină de poliţie parcată ilegal

O femeie care a postat pe contul ei de Facebook fotografia unui automobil al Gărzii Naționale Republicane (GNR) din Portugalia parcat într-un loc în care era interzis acest lucru va fi reclamată în justiție, a anunțat această instituție, după ce poza a devenit rapid virală pe internet, transmite EFE marți.

Imaginea vehiculului parcat necorespunzător a fost redistribuită de 15.000 de persoane în numai câteva ore de la afișarea ei, a informat presa portugheză de marți.

Femeia, care a fost amendată cu 30 de euro pentru că parcase în aceeași zonă, rezervată pentru aprovizionarea unui bar, a susținut că agenții care au sancționat-o, și pe care i-a calificat drept 'corupți', și-ar fi lăsat automobilul în același loc și apoi ar fi intrat în unitatea de alimentație publică pentru a lua micul dejun.

Replica Gărzii Naționale Republicane a sosit pe aceeași rețea socială, anunțând că va fi depusă o plângere 'la autoritatea competentă' contra femeii care a adus atingere 'bunului renume al agenților implicați și al instituției'. Totodată, mesajul precizează că agenții nu intraseră în bar pentru a mânca, ci pentru a identifica un șofer care, deși nu avea dreptul, parcase pe spațiul rezervat persoanelor cu handicap.