MENIU

Femeia care a ucis o româncă în Emiratele Arabe Unite, condamnată la moarte

<p>Femeia de origine arabă a ucis-o pe rom&acirc;ncă &icirc;n toaleta unui mall.</p>

O femeie de origine arabă a fost condamnată la moarte de un tribunal din Emiratele Arabe Unite (EAU), după ce s-a dovedit ca aceasta a omorât cu brutalitate o educatoare americană de origine română, Ibolya Ryan, mamă a unor gemeni de 11 ani, într-o toaletă dintr-un centru comercial.

Un tribunal din EAU a decis ca femeia care a ucis-o pe educatoare de origine română în toaleta unui mall din Abu Dhabi să fie condamnată la moarte.

Potrivit presei locale, femeia care a înjunghiat-o pe româncă se numeşte Ala'a Badr Abdullah al-Hashemi, în vârstă de 30 de an. Educatoarea Ibolya Ryan avea 47 de ani şi era cetăţean American. Aceasta a fost repartizată în Emiratele Arabe Unite în septembrie 2013.

Înregistrarea video din mall-ul în care a avut loc crima o arată pe femeia care a ucis-o pe româncă plimbându-se în centrul comercial. Aceasta purta robă tradiţională şi val integral. La un moment dat, aceasta dispare timp de o oră şi jumătate, după care fuge din mall.

Un oficial al autorităţilor arabe a declarat că între ucigaşă şi victimă a avut loc o luptă, înainte ca cea din urmă sa fie înjunghiată.