MENIU

Şi-au îngropat fiica de 13 ani, apoi acasă s-au uitat în spatele oglinzii.Uluitor ce le-a lăsat fata

Aceasta este povestea emoţionantă a Athenei Orchard, o adolescentă din SUA care a murit la vârsta de 13 ani, din cauza cancerului. Părinţii ei, Dean şi Caroline, au fost devastaţi de durere. Galeria Foto.

După ce şi-au înmormântat fiica, cei doi soţi au făcut ordine în fosta cameră a fetei. Atunci, au avut parte de o descoperire ce i-a făcut să treacă puţin mai uşor peste pierderea imensă. În spatele unei oglinzi înalte de 1 metru, au găsit o scrisoare a fiicei către părinţii ei. Pe scurt, mesajul fetei era ca familia să-şi trăiască viaţa din plin şi că va şti mereu că părinţii vor fi lângă ea.

"Fericirea depinde de noi. Poate în viaţă nu e vorba despre un final fericit, ci despre povestea fiecăruia. Scopul vieţii este viaţa cu un scop. Diferenţa dintre ordinar şi extraordinar stă în micile detalii. Fericirea este o direcţie, nu o destinaţie. Vă mulţumesc că existaţi. Fiţi fericiţi, fiţi liberi, credeţi, rămâneţi tineri. Dragostea nu constă în cât de des spui Te iubesc, ci în dovezile de dragoste. Nu trebuie să plângeţi, pentru că ştiu că veţi fi lângă mine", sunt câteva pasaje din scrisoare.

Părinţii au luat decizia să păstreze oglinda şi scrisoarea la loc de cinste şi să nu modifice nimic din fosta cameră a fetei.

Cum arată scrisoare din spatele oglinzii, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
scrisoare cancer fiică