MENIU

Explozie în zona Westminster, la doar o zi după atac! Polițiștii au găsit un pachet suspect

Atentat terorist la Londra

Un pachet suspect a fost descoperit, joi seara, lângă Downing Street, în centrul Londrei, în imediata apropiere de locul în care miercuri s-a produs atacul terorist soldat cu cinci morți și zeci de răniți, potrivit Poliției Metropolitane londoneze.  

Potrivit Mirror.co.uk, explozia a fost una controlată, în urma intervenției forțelor antitero asupra pachetului suspect descoperit.

Cu toate acestea, reprezentanții poliției din Westminster au transmis un mesaj pe Twitter în care anunță că este vorba despre un bagaj lăsat nesupravegheat în zona Birdcage Walk, care nu este suspect. Oamenii legii subliniază că au luat toate măsurile necesare pentru ca acesta să fie îndepărtat în siguranță.

În același timp, pe rețeaua de socializare au apărut mesaje din partea celor prezenți în zonă în care aceștia susțineau că "au auzit ceea ce se poate numi o explozie". 

Downing Street se află în apropierea Podului Westminster și a Parlamentului britanic, acolo unde, miercuri, a avut loc un atac terorist care a dus la moartea a cinci persoane și rănirea altor câtorva zeci de oameni.

Printre răniți se numără și doi români, unul dintre aceștia, o femeie de 29 de ani, aflându-se în stare critică.

 

Mai multe articole despre:
parlament Downing Street parlament atac terorist