MENIU

Episod bizar cu Jean-Claude Juncker: are pantofi de culori diferite?!

O filmare care-l are ca protagonist pe preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a devenit instantaneu virală pentru că oficialul european pare să poarte pantofi de culori diferite. Filmarea a fost imediat distribuită, iar comentariile ironice n-au întârziat să apară. 

După discursurile oficiale şi conferinţa de presă prilejuită de vizita la Bruxelles a președintelui Africii de Sud, Jean Claude Juncker a fost surprins în momentul în care părăseşte intempestiv scena.

În acel moment, o femeie se apropie de el, intr-o poziţie care sugerează fie că-i spune ceva, fie că se uita la...pantofii ce par să aibă culori diferite.

Cert este că, imediat, Juncker părăseşte sala. Contactaţi de jurnaliştii britanici de la Express, oficialii europeni au explicat că preşedintele Comisei Europene este foarte răcit şi că a ieşit din sală pentru că nu a vrut să strănute în faţa camerelor.

Mai târziu, Juncker a revenit la conferinţa de presă. După cum remarcă Reuters, la ședința foto de dinaintea conferinței, pantofii lui Juncker se văd în clar și par să aibă aceeași culoare.

sursă video: Corriere de la Serra

În presă şi pe reţelele de socializare au apărut atât posibile explicaţii, cum ar fi un fenomen de reflexie, cât şi comentarii ironice făcând trimitere la alte episoade în care Jean Claude Juncker părea să fie sub influenţa alcoolului.

În urma unui astfel de episod filmat, Comisia Europeană chiar a dat un comunicat în care a explicat că Jean Claude Juncker suferă de sciatică.

Mai multe articole despre:
null