MENIU

După doi ani, un fenomen straniu s-a petrecut din nou. "Îl auzeam strigând după ajutor"

O groapă cu diamentrul de aproximativ şase metri, s-a redeschis în Tampa, după doi ani. În 2013, la aceasta a apărut sub locuinţa unui american, "înghiţind" o persoană.

O groapă largă, cu diamentrul de aproximativ şase metri, s-a redeschis în Tampa, Florida, după ce în urmă cu doi ani a „înghiţit” un bărbat în vârstă de 37 de ani.

În 2013, respectiva groapă a apărut sub casa lui Jeff Bush, în miezul nopţii. Bărbatul s-a prăbuşit în ea şi, în ciuda încercărilor disperate ale fratelui său, nu a mai fi putut fi salvat. De altfel, trupul neînsufleţit al lui Jeff nu a putut fi recuperat nici până în prezent, relatează CNN.

„Mă gândesc la el în fiecare zi. Nu trece o zi fără să-mi amintesc de el”, a mărturisit fratele victimei. „Nu am putut să-l scot afară. Am încercat din răsputeri. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Pot să jur că îl auzeam strigând după ajutor”, a adăugat el cu ochii în lacrimi.

După tragicul eveniment, locul unde a apărut gaura şi o casă din apropiere au fost cumpărate de autorităţile locale şi izolat, pentru a se asigura că nimeni nu va fi pus în pericol, din nou, în viitor.

Potrivit Departamentului pentru Protecţia Mediului din Florida, gropile de acest fel sunt un fenomen natural, provocat de existenţa unor cavităţi subterane din sol şi a rocilor poroase.

Mai multe articole despre:
casă Florida groapă sol Tâmpa diametru