MENIU

Două nemţoaice locuiesc de un an în aeroportul din Larnaca. Nimeni nu ştie de ce nu vor să plece

Două germane, mamă şi fiică, locuiesc în aeroportul din Larnaca de circa 15 luni. Cele două femei refuză să plece acasă, însă dintr-un motiv necunoscut încă.

O femeie din Germania şi fiica ei au fost descoperite că locuiau, de peste un an, în aeroportul din Larnaca, Cipru. Cele două au aterizat pe insulă în august 2014, însă în loc să-şi continue călătorie spre ţara natală, au rămas în oraşul cipriot, scrie Daily Mail.

Deşi Ambasada Germaniei, poliţia şi conducerea aeroportului s-au oferit să le ajute pe cele două germane să ajungă acasă, acestea au refuzat. Motivul pentru care nu vor să plece, nu a fost, însă, precizat.

„Aeroportul le-a propus de mai multe ori să le ajute să ajungă acasă, dar au refuzat orice ajutor şi pare că deocamdată nici nu au de gând să se răzgândească”, a explicat Adamos Aspris, purtătorul de cuvânt al aeroportului.

Acesta a mai precizat că femeile au ajuns în Cipru pe 12 august 2014, după ce au fost deportate din Israel, unde le expiraseră vizele de şedere.  Acum, potrivit legii europene, ele nu pot fi obligate să părăsească aeroportul dacă nu au comis nicio infracţiune.

Mai multe articole despre:
Germania aeroport Cipru femei Larnaca