MENIU

Donald Trump împlinește 77 de ani: "Voi distruge Statul Paralel!" Numărul 77 are o semnificație TERIBILĂ în Biblie

Președintele Donald Trump își serbează ziua de naștere la câteva ore după ce a fost pus sub învinuire pentru încălcarea Legii Spionajului și a pledat nevinovat la toate cele 37 de capete de acuzare. Înainte de a ajunge în instanță, Trump a urcat pe scena unui club din New Jersey și le-a promis susținătorilor săi că „vom transforma ziua de azi în cea mai mare zi de naștere dintre toate”.

Fostul lider de la Casa Albă și-a deschis discursul de 30 de minute într-o manieră caracteristică, susținând că a fost victima „celui mai rău și odios abuz de putere din istoria țării noastre”, săvârșit de președintele Joe Biden și „o trupă formată din apropiați de-ai săi, bătăuși, neadaptați și marxişti.”

 

Trump a jurat, de asemenea, că, odată reales președinte, va numi un procuror special care să-l urmărească pe Joe Biden „și întreaga familie criminală”. „Voi distruge total statul-paralel”, a adăugat Trump. „Sunt singurul care poate salva această națiune.”, a spus acesta, citat de Yahoo.

 

77 DE ANI, SEMNIFICAȚIA SPECIALĂ A NUMĂRULUI ÎI FASCINEAZĂ ATÂT PE SUSȚINĂTORI, CÂT ȘI PE ADVERSARI

 

Vârsta pe care o împlinește Donald Trump, 77 de ani, este un nou subiect de speculații, pornind de la semnificația absolut specială a acestui număr.

În majoritatea religiilor, inclusiv creştinism, numărul 7 este adesea denumit numărul lui Dumnezeu. Prin urmare, numărul 77 ar putea însemna că Supremul vă susține în tot ceea ce faceți.

Cu alte cuvinte, protectorul unei persoane aflate sub semnul numărului 77b nu poate fi decât Ființa Supremă.

Tot numerologii spun că 77 este un număr bun, care poartă o energie puternică de noroc și succes pentru oameni sub influența sa .