MENIU

DOLIU în lumea sportului, de Crăciun! Un mare jucător a murit de COVID, la doar 41 de ani. A fost de 3 ori campion mondial - Nu era vaccinat

Un campion mondial la kickbox a murit

DOLIU în lumea sportului, de Crăciun! Un mare jucător a murit de COVID-19, la doar 41 de ani. A fost de trei ori campion mondial.

Frederic Sinistra, supranumit cel mai puternic om al Belgiei, a fost răpus de COVID-19, la numai 41 de ani. Sportivul a fost de trei ori campion mondial la kickbox. Moartea fulgerătoare a venit pe fondul infecției cu COVID-19. 

El s-a luptat cu temutul virus încă din luna noiembrie. Într-un final a fost externat din spital şi toată lumea a crezut că lucrurile s-au liniștit. Din păcate, câteva zile mai târziu a fost răpus de boală.

Jurnaliștii de la De Telegraaf au dezvăluit că Frederic Sinistra nu se vaccinase contra noului coronavirus pentru că nu credea că este o boală letală.

„Tuturor celorlalţi care m-au susţinut ani de zile şi mai ales pentru acest ultim calvar în care am văzut moartea cu adevărat vă mulţumesc din suflet pentru mesajele de susţinere sau încurajare”, a scris Fred Sinistra de pe patul de spital, într-un ultim mesaj postat pe Facebook, pe 13 decembrie.