MENIU

DOLIU în lumea muzicii! Artist îndrăgit de toți românii, răpus de o boală cruntă, la doar 33 de ani

DOLIU în lumea muzicală

Este doliu în lumea muzicii, după ce un artist îndrăgit de toți românii a fost răpus de o boală cruntă, la numai 33 de ani.

Tom Parker, cunoscut ca membru al grupului britanico-irlandez The Wanted, a murit la 33 de ani, din cauza unei tumori cerebrale.

Tragicul anunțul a fost făcut de către grupul din care făcea parte artistul, într-un mesaj postat pe contul de Instagram.

 "Tom a fost un soţ uimitor pentru Kelsey şi tată pentru Aurelia şi Bodhi. Era fratele nostru, cuvintele nu pot exprima pierderea şi tristeţea pe care le simţim. Mereu în inimile noastre", au anunţat colegii de trupă.    

Tom Parker a anunţat în 2020 că a fost diagnosticat, în urma a două atacuri, cu tumoare cerebrală inoperabilă. În ianuarie 2021, el afirmase că răspunde bine la tratament.

Parker a fondat grupul The Wanted în 2009 împreună cu Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness şi Nathan Sykes. Ei au devenit cunoscuţi în 2010 cu piesa „All Time Low”, care a ajuns pe primul loc în topul britanic al single-urilor.

Un alt cântec al grupului, „Glad You Came”, lansat în 2011 împreună cu al doilea album, „Battleground”, a ajuns pe locul al treilea în Billboard Hot 100. Între piesele cunoscute ale grupului se numără „Heart Vacancy”, „Lose My Mind” şi „Chasing the Sun”.    

Grupul s-a destrămat în 2014, pentru ca membrii să realizeze proiecte solo. Între altele, Tom Parker a jucat rolul Danny Zuko într-o producţie a musicalului „Grease”.    

Trupa s-a reunit în septembrie 2021.