MENIU

Doliu în cinema! Un renumit actor, distins cu 2 premii Emmy, s-a stins din viață. A jucat în "Dosarele X"

Doliu în lumea filmului
Doliu în lumea filmului

Este din nou doliu în cinema, după ce un actor emblematic al anilor \"80, de 2 ori laureat al premiului Emmy, s-a stins din viață. Vestea a fost dată chiar de fiul său vitreg, care l-a descris ca pe un tată exemplar, un artist complet și un om cu suflet mare.

Stuart Margolin s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. A jucat în serialele The Fugitive, Ben Casey și Alfred Hitchcock Presents, însă, cel mai cunoscut personaj pe care l-a interpretat a fost Evelyn „Angel” Martin, din „The Rockford Files”.

 

Margolin a avut o carieră remarcabilă nu doar în actorie, ci și în activitatea de producător și regizor. Pentru personajul Evelyn „Angel” Martin, din ”The Rockford Files”, actorul a fost recompensat, în 1979 și 1980, cu 2 premii Emmy, relatează irishmirror, citat de Evz.

 

Fiul său vitreg a recunoscut că pierderea actorului este cel mai dureros moment din viața lui și că nu îl va uita niciodată. "Un mare actor/scriitor/producător/regizor. Dar, mai ales, un tată vitreg profund talentat care a fost întotdeauna acolo cu dragoste și sprijin pentru familia sa. RIP Pappy.”, a scris Max Martilini pe contul de Instagram.

 

Mai multe articole despre:
doliu cinema actor celebru deces hollywood