MENIU

Doi soți britanici și-au găsit sfârșitul într-o cameră de hotel din Egipt. Cei doi se aflau în vacanță - Ce anume le-a provocat moartea

Cameră hotel/unsplash.com

Doi soți britanici aflați în vacanță, în Egipt, au murit în camera de hotel, după ce angajații au dat cu insecticid împotriva ploșnițelor.

Tragedia s-a petrecut în urmă cu 4 luni, scrie The Guardian. Potrivit cotidianului britanic, celor doi li s-a făcut rău după ce au intrat în camera hotelui Steigenberger Aqua Magic, din stațiunea egipteană Hurghada, relarează Ziare.com.

Victimele aveau 69 și, respectiv 63 de ani.

Primele investigații indicau faptul că aceștia s-au intoxicat cu monoxid de carbon sau au avut toxiinfecție alimentară. În urma noilor informații din anchetă s-a stabilit că nu acestea au fost cauzele decesului, ci o expunere la un „agent biologic infecțios sau substanțe chimice toxice”.

Noi date din anchetă arată că într-o cameră alăturată fusese făcută dezinsecția cu produse chimice puternice pentru înlăturarea ploșnițelor, după reclamația făcută de un turist german. Cei doi britanici s-au simțit rău imediat cum au intrat în cameră, iar a doua zi au decedat. Cele două camere comunicau între ele printr-o o ușă, care era însă blocată.

Medicii chemați la fața locului nu i-au mai putut salva. Bărbatul a murit în scurt timp, iar soția sa a decedat la spital. Audierile în acest caz continuă.