MENIU

Directorul Pfizer, sfidare după morțile subite provocate de Covid: Nu avem date privind reacții adverse cu AVC

Albert Bourla / Sursa foto: Profi Media

Nu avem date privind efectele adverse ale vaccinului anti-Covid - o spune șeful Pfizer, compania care a distribuit miliarde de doze de vaccin pentru Covid-19. Albert Bourla a fugit, însă, de jurnaliștii care îl întrebau ce părere are despre faptul că numeroase persoane au raportat probleme grave de sănătate după administrarea serului. Directorul companiei a făcut declarații în fața unui singur moderator. 

Deși s-au raportat numeroase probleme după vaccinarea cu serul produs de compania sa, directorul Pfizer încearcă să dea de înțeles că nu este la curent cu nimic din toate acestea. El a spus că nu a fost atenționat până acum și nu sunt rapoarte care să ateste aceste probleme.

În plus, Albert Bourla a declarat că nu vom mai scăpa vreodată de virusul Sars-Cov-2, iar boala Covid-19 va deveni ceva obișnuit precum gripa. Recunoaște chiar că vaccinul nu poate opri transmiterea odată ce virusul a ajuns în toată societatea.

„După cum am prezis de anul trecut, se pare că virusul rămâne printre noi. Este foarte dificil să eradicăm un virus care este peste tot în lume. Iar când ești infectat, peste trei luni poți să te reinfectezi din nou. Și ne vom face booster-ul în fiecare an? Cred că acesta este cel mai previzibil scenariu. Avem o anchetă internă în toate bazele de date din Europa, Israel și Statele Unite și nu am găsit nimic dintre acestea.Nici măcar un semnal și totuși am distribuit miliarde de doze”, a precizat Albtert Bourla, directorul executiv al Pfizer.

Directorul Pfizer a mai adăugat că anual va apărea câte o nouă tulpină a virusului și că specialiștii săi sunt pregătiți să dezvolte noi seruri cu care să combată virusul. 

Mai multe articole despre:
pfizer covid Albert Bourla