MENIU

DEZVĂLUIRILE românului DISPĂRUT timp de 3 zile la Londra.De ce l-a IGNORAT poliţia şi cum s-a SALVAT

VASILE BELEA, alături de cei doi copii ai săi, Alina şi Ciprian

VASILE BELEA, bărbatul român de 63 de ani care a dispărut timp de trei zile în capitala britanică, Londra, după ce s-a pierdut de fiul său la metrou, s-a reîntâlnit cu familia vineri noapte. El le-a dezvăluit acestora că a fost ignorat de poliţia din Marea Britanie când a vrut să le ceară ajutorul.

VASILE BELEA a povestit familiei sale, după ce a revenit în mijlocul lor, că a încercat de două ori să abordeze poliţiştii londonezi, dar că aceştia nu l-au înţeles -bărbatul nu vorbeşte limba engleză- şi că nu l-au identificat drept persoana dispărută, aşa că a renunţat să le mai ceară ajutorul.

Ca să se salveze, VASILE BELEA a reuşit să descopere o fotografie de-a sa în care apărea drept dispărut într-un ziar britanic şi a mers, împreună cu ea, la o secţie de poliţie, de unde a fost pus în legătură cu familia, dezvăluie Daily Mail.

Bărbatul avea o sumă mică de bani la el şi un telefon fără SIM, aşa că nu şi-a putut contacta familia.

Vasile Belea, de 63 de ani, din România, a dispărut marţi, la Londra, la staţia de metrou Stockwell, după ce uşile metroului s-au închis în faţa sa, fiul său rămânând înăuntru.