MENIU

Dezvăluiri şocante despre copiii familiei Bodnariu: "Aveau vânătăi şi julituri"

Ies la iveală amănunte cutremurătoare despre starea copiilor familiei Bodnariu care au fost smulşi pur şi simplu din sânul părinţilor.

Marius Bodnariu, tatăl micuţilor a dezvăluit starea a doi dintre copiii lui. Totul s-a întâmplat la una dintre vizitele din ce în ce mai rare care li se mai permit celor doi părinţi.

"Grave motive de îngrijorare. În ultimul comunicat, relatând prima vizită în aproape trei luni, când Marius a putut în sfârșit să-i vadă pe băieți, am menționat și că bucuria părinților a fost umbrită de câteva aspecte pe care atunci nu le-am făcut publice. Matei avea pe spate o julitură urâtă și vânătăi, iar Ioan avea vânătăi pe față. La întrebările părinților prin care se cereau detalii, reprezentanții Barnevernet nu a dat prea multe explicații, trecând repede peste aceste aspecte. Explicațiile lor (a Barnevernet) erau că din vina lui Matei, el a căzut pe spate, iar Ioan s-a împiedicat pe scări și a căzut cu fața de trepte. Noi ne întrebăm, dacă ar fi avut aceste semne copiii în momentul în care au fost luați în custodie, Marius ar mai fi fost astăzi în libertate? Ar fi acceptat Barnevernet și din partea părinților astfel de explicații cu privire la vânătăile și juliturile copiilor? De asemenea, suntem îndreptățiți să ne întrebăm, sunt copiii mai în siguranță acum decât acasă, și câtă grijă au de ei acolo unde sunt? Iar dacă așa ceva s-ar putea întâmpla oricum, de ce Barnevernet nu mai este așa de preocupat de integritatea fizica a copiilor? De ce nu s-a sesizat Barnevernet din oficiu? Sau, pe ei nu-i trage nimeni la răspundere și de asta fac ce vor?", sunt cele mai crunte dezvăluiri, scrie stiripesurse.ro.

Mai multe articole despre:
vânătăi marius bodnariu