MENIU

Dezvăluiri în cazul lui Vlad Filat! Interceptări dintre fostul premier și Ilan Shor

Fostul premier al Moldovei Vlad Filat și omul de afaceri Ilan Shor au fost interceptați într-o convorbire telefonică, făcută publică de liderul formațiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, în care Filat i-ar fi spus omului de afaceri că nu va avea probleme cu șeful Guvernului.

Vlad Filat i-ar fi promis lui Ilan Şor să îl scutească de orice problemă din partea şefului guvernului şi l-a atenţionat că situaţia din ţară se agravează. O spune liderul formaţiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, potrivit Publik.md.

Acesta a făcut publică şi înregistrarea unei convorbiri telefonice despre care afirmă că ar fi avut loc între şeful PLDM şi primarul de Orhei în data de 13 octombrie. Precizăm că autenticitatea înregistrării nu a fost confirmată.

Politicianul dă de înţeles că situaţia este foarte instabilă şi că ar prefera să plece pentru câteva zile.

Într-o altă interceptare făcută publică de Usatîi, datată cu începutul lunii octombrie, Filat pare să ceară voalat bani de la Ilan Şor.

Despre bani, cei doi au discutat şi la sfârşitul lunii septembrie.

Interlocutorii au vorbit şi despre o posibilă implicare a lui Ilan Şor în politică. Omul de afaceri a cerut de la fostul premier sfaturi privind crearea unui partid politic.