MENIU

Cum sfidează Budapesta Occidentul și dă mâna cu Putin - CINE atacă NATO în fața hărții Ungariei Mari, cu teritorii din Ucraina

Ungaria nu-și trădează aliatul fidel - Rusia și Vladimir Putin. Guvernul de la Budapesta sfidează din nou Europa și NATO, Statele Unite și transmite un mesaj de forță pentru sfârșitul războiului din Ucraina cu regiuni întinse din țara atacată de Putin incluse în Ungaria Mare. 

Ungaria, membră NATO, a lansat un atac dur la adresa Alianței Nod-Atlantice și al SUA, implicit și al Comisiei Europene în legătură cu războiul din Ucraina.

Peter Szijjarto, ministrul de externe al Ungariei, a vorbit la începutul acestei săptămâni despre „bula” în care „trăiește” NATO și că există viață și în afara bulei transatlantice, unde poziția majoritară este reprezentată de Ungaria și este despre pace.

Szijjarto a vorbit, luni, la Varkert Bazar, despre sfârșitul războiului din Ucraina, într-un discurs pe o scenă în care erau proiectate hărți cu Ungaria Mare, ce conțin și regiuni din Ucraina.

Foto: Facebook/Dr. Hoppal Peter 

Potrivit raționamentului lui Szijjarto, dacă nu ar fi fost așa, nu ar fi existat nicio șansă ca războiul să se sfârșească și să se încheie o pace pe termen lung, adică „NATO = război versus aproape orice altceva = pace”.

Discursul pro-pace în Ucraina al lui Szijjarto a fost susținut în fața unei săli pline, diplomatul ungar fiind flancat în stânga și în dreapta scenei de o hart proiectată a „Ungariei Mari”, ce include și regiuni din Ucraina, aflate în actualele granițea, în timp această țară se află în război cu Rusia, după ce a invadat-o acum un an și după ce a anexat ilegal regiuni din Ucraina.