MENIU

Cum arată apartamentul verificat de polițiști după atacul din Londra. Aici ar fi stat teroristul

Poliția a arestat, joi, opt persoane, din Birmingham și Londra, suspectate că ar fi avut legătură cu atacul de miercuri din capitala Regatului Unit, în urma căruia cinci oameni au murit și alți 40, printre care și doi români, au fost răniți.

Oamenii legii au efectuat verificări în special într-un apartament din Birmingham în care ar fi putut găsi indicii legate de planul pe care l-a urmat atacatorului, conform mirror.co.uk.

Atacatorul a fost identificat ca fiind Khalid Masood, un britanic în vârstă de 52 de ani despre care nu se știa că ar fi avut legături cu grupări teroriste, însă care mai fusese condamnat pentru deținere ilegală de arme și vătămare corporală gravă.

Miercuri, Masood a intrat cu mașina în trecători pe podul Westminster din Londra, după care a oprit în gardul clădirii Parlamentului britanic - Westminster Palace -. A pătruns, apoi, în curtea instituției, unde a înjunghiat un polițist. În total, cinci persoane au murit, printre care și atacatorul și polițistul rănit, și alte 40 au fost rănite. Între răniți se numără și doi români, unul în stare gravă.

Mai multe articole despre:
Londra Westminster atac londra