MENIU

Cristian Rizea a depus plângeri penale împotriva Anei Revenco: "În loc să te ocupi de reforma MAI, umbli teleleu Tănase și bei pe banii statului"

Mihai Cristian (Rizea) a acuzat-o pe ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, de ingerință în actul justiției, și a depus plângeri penale împotriva ei la Procuratura Generală și Procuratura Anticorupție. 

Jurnalistul consideră că politiciana a comis un abuz de putere atunci când a comunicat pentru www.g4media.ro detalii despre procesul de judecată, unde este disputată legalitatea ordinului de retragere a cetățeniei moldovenești, dobândită de Mihai Cristian (Rizea) în conformitate cu legislația Republicii Moldova, scrie realitateadinmoldova.md.

“Am depus plângeri penale ca să nu mai vorbești tu despre mine când te întreabă presa coruptă din România. În loc să te ocupi de reformarea MAI, umbli teleleu Tănase pe banii statului, bei de rupi și mănânci pe unde apuci, și te freci pe unde apuci, tot pe banii statului. Îți permiți să vorbești despre procesele lui Rizea? Cine ești tu? Ministrul Justiției? Nici el nu are voie  să se amestece în actul de justiție. Vă doare că legea e de partea lui Rizea? Asta vă deranjează pe voi?”, a spus Rizea.

În cadrul unui interviu oferit pentru www.g4media.ro, Ana Revenco a fost întrebată de ce Mihai Cristian (Rizea) nu a fost extrădat în România. Ministra a răspuns, în maniera unui Procuror General, că “se va acționa conform legii” și a numit data programată pentru următoarea ședință de judecată. 

“Noi am zis că vom acționa conform legii. Acum așteptăm instanța să se pronunțe. Este programată foarte curând această ședință. Când este programată? Pe 14 noiembrie”, a spus Revenco.

Mai multe articole despre:
cristian rizea ana revenco