MENIU

Crimă teribilă transmisă în direct pe Facebook! ATENȚIE, imagini care vă pot afecta emoțional

Vânătoare de oameni în Statele Unite după ce un bărbat a ucis o persoană pe stradă şi a transmis totul în direct pe Facebook. Ulterior, criminalul s-a lăudat că a omorât alţi 13 nevinovaţi. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional! 

Imaginile care au îngrozit America au fost postate pe rețeaua de socializare Facebook. După un dialog halucinant, se observă în videoclipul publicat cum criminalul scoate arma și își împușcă victima, lăsând-o într-o baltă de sânge. 

Din păcate, acesta nu este singurul filmuleț postat de criminalul în vârstă de 37 de ani, din Cleveland. Într-un altul, acesta a mărturisit că a ucis 13 persoane și că va continua să ucidă până când va fi prins: "Am cedat. Tocmai am ucist 13. Asta am făcut, am ucis 13 oameni. Și voi continua să ucid până ce mă vor prinde". 

Poliţia, însă, nu a confirmat că ar fi existat alte victime în afară de bătrânul de 74 de ani. Familia acestuia nu reuşeşte nici acum să înţeleagă ce s-a întâmplat.

Potrivit presei din Statele Unite, crima a fost provocată de faptul că bărbatul ar fi fost părăsit de iubită. Primarul din Cleveland a anunţat că un efectiv important de poliţişti şi agenţi FBI îl urmăresc pe criminal.

 
Mai multe articole despre:
SUA crimă criminal Facebook