MENIU

Copilă de 13 ani, găsită inconștientă și legată la mâini, într-o pădure din Germania! Fata a fost răpită în timp ce mergea la școală

Răpire miseterioasă în Germania/ Foto: Twitter Frank Schneider

Descoperire șocantă într-o pădure din Munster, în vestul Germaniei! O copilă de doar 13 ani a fost găsită inconștientă, legată de mâini cu un cablu, de un muncitor.

Bărbatul a făcut șocanta descoperire în dimineața zilei de marți, 15 noiembrie, în jurul orei 7.50, pe o cărare din pădure, fata zăcând inconșteintă lângă un copac. Acesta a aleertat poliția, iar fata a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Potrivit publicației germane Bild, fata ar fi fost atacată în drum spre școală. Ipoteza pare plauzibilă având în vedere faptul că în apropiere polițiștii i-au găsit bicicleta și ghiozdanul cu care mergra la școală.

După ce s-a trezit, adolescenta a spus că nu își amintește nimic din ceea ce s-a întâmplat. Părinții sunt și ei audiați, iar anchetatorii fac apel către cei care au informații despre ce s-a întâmplat să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Oamenii legii susțin că este vorba despre un caz ”neobișnuit”. 

Mai multe articole despre:
rapire rapire germania fata rapita