MENIU

Cine sunt românii răniţi în atentatul din Nisa şi care e starea lor de sănătate

Cei doi români, soţ şi soţie, răniţi, noaptea trecută, în atacul de la Nisa, de pe Promenade des Anglais, sunt din Buzău. Virgil (38 de ani) şi Mirabela (30 de ani), din oraşul Pătârlagele, se află de aproximativ doi ani în Nisa. Cuplul era la spectacolul de artificii împreună cu încă două rude.

După atacul terorist de noaptea trecută, cei doi buzoieni au fost spitalizaţi la un centru medical aflat la circa 7 kilometri distanţă de Nisa. Identitatea tinerilor nu a fost dată publicităţii de Ministerul Afacerilor Externe, dar familiile au fost deja anunţate în legătură cu starea lor.

Iniţial, după atac, cei doi s-au pierdut unul de celălalt. Ei s-au regăsit, în această dimineaţă, într-un salon al spitalului în care se află internaţi. Regăsirea a fost emoţionantă: el într-un scaun cu rotile, având fractură de membru inferior, ea aflată sub efectul sedativelor, răspunzându-i doar prin mişcări ale ochilor care confirmau că îl aude şi înţelege ce spune, scrie ştiridebuzau.ro.

O familie de români care i-a vizitat la spital şi care a vrut să îşi păstreze anonimatul au declarat că cei doi buzoieni sunt în afara oricărui pericol. Noul bilanț al victimelor atentatului de noaptea trecută de la Nisa este de 84 de morţi, dintre care 10 copii, şi peste 100 de răniţi dintre care 18 sunt în stare gravă.

Mai multe articole despre:
0 atentat nisa români nisa victime atentat nisa