MENIU

Cerere neobişnuită din partea unui turist! ,,Urşii să stea ...la vedere!"

Un turist s-a plâns pe internet că nu a putut să vadă urși în parcul Yellowstone. Dezamăgit că nu a zărit niciun urs în timpul plimbării în parc, un turist le-a sugerat administratorilor să ,,învețe urșii să stea acolo unde vizitatorii îi pot vedea'', relatează closermag.fr.

În nord-vestul extrem al statului Wyoming, parcul natural Yollowstone cuprinde numeroase minunății naturale. Pe cei 9.000 de kilometri pătrați de terenuri protejate se află lacuri, canioane, lanțuri muntoase și vulcani, precum și multe animale sălbatice, printre care bizoni, căprioare, cerbi, elani și urși. Mulți vizitatori vin să admire această faună incredibilă, așa încât este ușor de imaginat dezamăgirea turistului care a plecat fără să vadă urși. El a postat pe Reddit un comentariu cel puțin ciudat, cerând lucrătorilor parcului să învețe urșii să stea acolo unde pot fi văzuți. Turistul a adăugat că este 'o călătorie mult prea scumpă pentru ca în final să nu vezi urși'.

Parcul Yellowstone nu este însă grădină zoologică, iar animalele nu sunt domestice, arată site-ul parcului. Așa încât este imposibil ca animalele să pozeze în fața turiștilor și a aparatelor lor foto. Nemulțumirea vizitatorului este totuși lesne de înțeles, în contextul în care parcul adăpostește 603 urși, încheie closermag.fr.

Mai multe articole despre:
null