MENIU

Caz înfiorător, în Anglia. Trupul mumificat al unui bărbat, găsit în casă, la un an de la moarte. Un copac începuse să crească prin capota maşinii

Trupul mumificat al unui bărbat, găsit în casă, la un an de la moarte

Trupul „mumificat” al unui bărbat care locuia singur a fost găsit lângă canapeaua sa, în propria casă. Descoperirea a fost făcută după ce vecinii au început să îşi pună semne de întrebare şi să îşi facă griji în privinţa acestuia.

Vecina bărbatului, în vârstă de 76 de ani, a simţit că ceva nu este în regulă şi a mers să îl verifice. A bătut la uşa acestuia, dar nimeni nu a răspuns. Câteva zile mai târziu, femeia a alertat autoritățile, potrivit Mirror.

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj de poliţie, care a spart ușa locuinței. Ofiţerii au găsit rămăşiţele pe canapea, în sufragerie.

În urma anchetei s-a descoperit că bărbatul, tată a patru copii, murise de mai bine de un an, iar trupul neînsufleţit se afla în stare de „mumificare”.

„Era într-o stare pe care nici nu o pot descrie altfel decât ca mumificare. Am efectuat o căutare la nivelul proprietăţii, găsind diferite camere pline cu alimente, sticle de băutură şi casete video. La uşa din faţă pusese un stâlp din lemn pentru a bloca accesul. Erau grămezi de scrisori şi plicuri din 2020. Mâncarea era din 2019 şi 2020, ceeace ne-a făcut să înţelegem că era decedat de ceva timp”, a spus unul dintre polițiști.

O pasăre fusese văzută blocată în interiorul locuinţei, iar un copac începuse să crească prin capota maşinii care zăcea abandonată în curtea din faţă.

Din cauza stării avansate de descompunere, legistul nu a putut stabili cauza decesului.

Mai multe articole despre:
anglia trup mumificat deces