MENIU

Casa Regală Britanică reacționează după acuzațiile lansate de Meghan și Harry: Regina Elisabeta a II-a se declară întristată

Casa Regală Britanică reacționează după acuzațiile lansate de Meghan și Harry în interviul care a făcut înconjurul planetei. Într-un comunicat scurt, Regina Elisabeta a II-a se declară întristată să afle prin ce au trecut cei doi și spune că va ancheta acuzațiile de rasism făcute de Meghan. Regina încheie și îi asigură pe Harry, Meghan și Archie că vor fi iubiți în continuare ca membri ai familiei. 

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au vorbit, în emisiunea „The Oprah Winfrey Show”, despre relațiile cu familia regală, pe care le-au numit încordate și au făcut mai multe acuzații.

Cei doi au mărturisit că s-au simţit izolaţi în familia regală, că eu rămas fără sprijin financiar și ar mai fi spus, în premieră, că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă, oficial, în întreaga lume. În plus, soția prințului Harry a vorbit și despre o tentativă de suicid.

OPRAH WINFREY, realizator TV: Aşadar, te gândeai să-ţi faci rău? Aveai gânduri de sinucidere?
MEGHAN MARKLE, ducesa de Sussex: Da, într-un mod foarte, foarte clar. Clar şi înfricoşător. Şi nici nu am ştiut cui să cer ajutor.

Mărturisirile devastatoare ale ducesei de Sussex au continuat cu aspectul privind culoarea pielii copilului lor, Archie.

MEGHAN MARKLE, ducesa de Sussex: În acele luni când eram gravidă, cam în acelaşi timp, am avut împreună o discuţie despre cu nu va primi protecţie, nu i se va acorda un titlu nobiliar şi, de asemenea, îngrijorări şi conversaţii despre cât de închisă va fi culoarea pielii lui (Archie) la naştere.
OPRAH WINFREY: Poftim?

Ulterior, Harry i-a destăinuit lui Oprah că acele comentarii privind culoarea pielii lui Archie nu au fost făcute nici de Regină şi nici de Ducele de Edinburgh.

Însă reacţiile din toată lumea au apărut imediat. De la Hillary Clinton la Serena Williams, de la secretarul de presă al Casei Albe la Meena Harris, nepoata vicepreşedintelui SUA, declaraţiile au fost de susţinere. Şi asta spre deosebire de membrii familiei regale, după cum a povestit Harry.
Meghan şi Harry s-au mutat în California, SUA, după ce au ieşit din familia regală, în martie 2020. 

Meghan Markle, interviu pentru Oprah Winfrey: Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă

 

Mai multe articole despre:
meghan si harry