MENIU

Casa Albă atacă, după episodul "Melania Trump" goală într-un videoclip

Prima doamnă a Statelor Unite a lansat un atac dur contra unui video clip hip hop în care o sosie a sa face un număr de striptease într-un cadru ce reproduce Biroul Oval. 

Prima Doamnă a lansat pe reţelele de socializare un apel pentru boicotarea unui video prin care rapperul T.I. îşi promovează noul album, care o prezintă într-o postură deloc măgulitoare, potrivit CBS News.

Purtătoarea de cuvânt a Melaniei Trump a postat un apel la boicot, repostat apoi chiar de protagonistă.

Rapperul T.I. a şi ironizat una dintre cele mai mediatizate gafe ale soţiei preşedintelui Statelor Unite. Modelul care o întruchipează în videoclip se dezbracă de o jachetă cu sloganul "I don't care do u", la fel ca cea purtată de Melania Trump după ce a vizitat o tabără pentru copii imigranţi din Mexic, separaţi de familiile lor.

În plus, artistul i-a răspuns acid şi la mesajul de boicot, folosind apelativul "45" (referire la faptul că este a 45-a Primă Doamnă) pentru a-i spune că el nu este Kanye West. Mogulul hip hop-ului este cunoscut pentru susţinerea pe care i-o acordă lui Donald Trump. Săptămâna trecută, West a stârnit un val de controverse, după o vizită în Biroul Oval, la invitaţia lui Donald Trump.    

 

 

 

Mai multe articole despre:
null