MENIU

Avertismentul care cutremură lumea: Va declanşa Donald Trump cel de-al Treilea Război Mondial?

Avertismentul care cutremură lumea: Va declanşa Donald Trump cel de-al Treilea Război Mondial?

Înainte de alegerea noului preşedinte al Statelor Unite, atât republicanii, cât şi democraţii au avertizat că dacă Trump este ales preşedinte ar putea fi declanşate noi conflicte, la nivel mondial.

Barack Obama spunea că Donald Trump este pur şi simplu necalificat pentru a fi preşedintele Amercii şi a atras atenţia că are un temperament nepotrivit pentru a fi Comandantul Suprem al SUA.

De asemenea, Hillary Clinton l-a atacat pe preşedintele ales al SUA, spunând că miliardarul nu spune nu folosirii armelor nucleare. "Dacă le avem de ce să nu le folosim", spune Trump, iar Clinton precizează că această declaraţie este pur şi simplu terifiantă, scrie express.co.uk. 

Şi generalii americani în rezervă sunt îngrijoraţi de deciziile pe care noul preşedinte american le va lua. Un fost amiral declara că o susţine pe Hillary Clinton, întrucât vrea să se asigure că Donald Trump nu va trimite niciodate trupele SUA la război din cauza "necunoaşterii sale, a proastei judecăţi, dintr-un impuls sau pentru a-şi susţine afacerile pe care le deţine".

De asemenea, un fost general preciza că Trump pur şi simplu nu înţelege ce înseamnă responsabilitatea.

Pe de altă parte, Donald Trump afirma înainte să fie ales că, de fapt, Hillary Clinton este cea care va declanşa cel de-al Treilea Război Mondial.