MENIU

Atletico Madrid - Chelsea Londra 0-1, pe Arena Națională din București. Cine este singurul marcator al serii în meciul din optimile Ligii Campionilor

Olivier Giroud, Chelsea/foto: Stefan Constantin, INQUAM
Olivier Giroud, Chelsea/foto: Stefan Constantin, INQUAM

Chelsea Londra a câștigat meciul de la București, de pe Arena Națională, considerat în deplasare, cu Atletico Madrid. Londonezii s-au impus cu 1-0, în meciul din manșa tur a optimilor Champions League. Pentru echipa antrenată de germanul Thomas Tuchel a înscris atacantul francez Olivier Giroud, în minutul 71, din foarfecă. Echipa lui Simeone va încerca să remonteze rezultatul în partida retur a optimilor Ligii Campionilor.

Conform Realitatea Sportivă, pandemia de coronavirus a dat șansa românilor de a avea în premieră optimile Champions League la București. UEFA a decis ca partida tur dintre Atletico Madrid și Chelsea Londra să se dispute pe Arena Națională.

Problema lui Simeone, antrenorul de la Atletico, a reprezentat-o lista lungă de indisponibili pentru acest joc. Yannick Carrasco, Jose Gimenez și Sime Vrsaljko au avut  leziuni musculare, Hector Herrera a fost infectat cu coronavirus , în timp ce Trippier e în continuare suspendat, în ancheta legată de participarea la pariuri sportive. La Chelsea singura absență notabilă a reprezentat-o Thiago Silva, fundaș brazilian extrem de experimentat.

În celălalt meci al serii din optimile Ligii, Bayern Munchen nu a avut milă de Lazio Roma, impunându-se cu 4-1 pe Olimpico din capitala Italiei.