MENIU

NOUĂ TRAGEDIE în FRANŢA. Luare de OSTATICI, în Montpellier, într-un magazin de bijuterii - UPDATE

<p>ATAC TERORIST MONTPELLIER</p>
<p>ATAC TERORIST MONTPELLIER</p>
<p>ATAC TERORIST MONTPELLIER</p>

 O nouă luare de ostatici cutremură Franţa. Vineri după-amiază în oraşul Montpellier au fost luaţi mai mulţi ostatici, într-un magazin de bijuterii. Primele informaţii susţin că luarea de ostatici reprezintă un jaf eşuat.

UPDATE: Negocieri între poliţie şi atacatorul din magazinul de bijuterii din Montpellier. Până la această oră se ştie că acesta are două ostatice, două femei: prima în jurul vârstei de 30 de ani, iar cealaltă în jurul vârstei de 40 de ani.

Niciuna dintre ostatice nu a fost rănită şi, susţin surse oficiale, citate de Midi Libre, această luare de ostatici nu are nicio legătură cu atacurile teroriste din Paris. 

În ciuda asigurărilor date de poliţişti, că nu există nicio legătură cu atacurile teroriste, localnicii din zonă au fost evacuaţi şi iluminatul public în zonă a fost întrerupt, zona fiind luminată doar de girofare, scrie presa franceză.

Atacul are loc, vineri seară, într-un magazin de bijuterii din Montpellier. Forţele de poliţie au înconjurat zona în care se află magazinul, în care, după primele informaţii, sunt ţinute prizoniere cel puţin două persoane. 

Bărbatul a încercat să jefuiască magazinul de bijuterii, dar, la sosirea poliţiei, a luat mai mulţi ostatici şi s-a baricadat în magazin.

Noul atac terorist vine la scurt timp după ce poliţia şi trupele speciale franceze au reuşit să îi ucidă pe cei doi fraţi franco-algerieni care au atacat redacţia CHARLIE HEBDO şi au ucis 12 persoane, dar şi pe teroristul apropiat de fraţii Kouachi, care a luat ostatici într-un magazin alimentar evreiesc şi care, joi, a ucis o poliţistă şi a rănit grav un alt poliţist.