MENIU

Asta a salvat-o. Cum a trecut pe lângă moarte o adolescentă, pe aeroportul din Bruxelles

O adolescentă din Marea Britanie povestește cum a fost la un pas de moarte în tragedia petrecută marți pe aeroportul din Bruxelles și la o stație de metrou din apropierea unor sedii UE. 

Fata, în vârstă de 17 ani, care suferă de o boală de inimă, mărturiseste clipele de groază prin care a trecut în momentul în care a ajuns pe aeroportul Zavantem din Bruxelles de unde trebuia să se întoarcă în Marea Britanie.

Tânăra și prietenii săi au pierdut primul tren de metrou, astfel că au mai așteptat 10 minute în stație pentru următorul. Au luat trenul chiar de la stația de metrou în care urma să aibă loc explozia și au ajuns în aeroport. 

Acolo, li s-a spus să iasă cât mai repede folosind ieșirile de urgență. Atunci a fost momentul în care tânăra a aflat că ajuns în aeroport chiar la câteva minute după explozii și că a ratat tot la câteva minute explozia de la stația de metrou de lângă hotelul ei. ”Am mers apoi într-un local și le-am dat ciocolată oamenilor care se refugiau acolo, ca să le mai aduc un zâmbet pe buze”, a declarata fata, pentru mirror.co.uk.