MENIU

Angelina Jolie, imagini spectaculoase la premiera filmului "Maleficent: Suverana Răului"

Angelina Jolie a făcut senzație la premiera filmului "Maleficent: Suverana Răului" la Los Angeles. Actrița spune că și-a reluat rolul la care a visat încă din copilărie. Filmul a fost lansat cu șapte luni mai devreme, iar producătorii speră ca succesul părții a doua să depășească primul film, care a atras milioane de spectatori în sălile de cinema. 

Angelina Jolie la 44 de ani a avut o apariţie spectaculoasă pe covorul roşu al premierei noului film „Maleficent“. Actriţa americană a fost însoţită de cinci dintre cei şase copii pe care îi are cu fostul soţ, Brad Pitt.

Angelina a atras toate privirile la premiera filmului în care joacă rolul principal şi le are colege de platou pe Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer. Actrița a avut numai cuvinte de laudă despre personajul pe care îl interpretează.

La fel ca Jolie, actriţele Michelle Pfeiffer şi Elle Fanning au păstrat tonul personajelor pe care le interpretează în film şi au optat pentru ţinute în nuanţe vii. Michelle Pfeiffer, care a interpretat rolul reginei Ingrid, spune că s-a simțit ca într-un basm.


Al doilea film al seriei, „Maleficent: Suverana Răului“, va avea premiera în România la 18 octombrie.